Bike Challenge 2k22

Sâmbătă, 14 mai, a avut loc provocarea Emanoil pentru bicicliștii dornici de aventură și dezvoltare personală pe două roți.

Provocare la fiecare kilometru

Fiecare kilometru parcurs a fost marcat de câte o provocare lansată de unul dintre voluntarii Emanoil. Aceste provocări au fost adaptate pentru a nu pune în pericol participanții, mai ales că majoritatea lor s-au desfășurat pe carosabil. Câteva dintre provocări: pedalează cu papcucii invers, suge lămâia, pasează vaca, șpreiază, fă schimb de biciclete, etc. 

Un eveniment pentru toate vârstele

Anul acesta am hotârât să coborâm ștacheta de vârstă pentru a permite copiilor să fie alături de părinții lor în cadrul Bike Challenge și așa a și fost. Peste 50 de participanți, copii, tineri, părinți și voluntari Emanoil, au parcurs împreună mai bine de 18 de kilometri de traseu, pe bicicletă, și au promovat stilul de viață sănătos, mișcarea și implicarea în comunitate. 

Provocare de la Dumnezeu

Aflat la cea de-a doua ediție, de această dată, Bike Challenge a fost el însuși o provocare fiindcă vremea ne-a compromis organizarea de câteva ori dar în final s-a revanșat din plin. Astfel că după ce soarele ne-a încins pe parcusul traseului, am fost răcoriți de o ploaie ușoară de vară care ne-a transformat experiența într-un moment cu totul special. Probabil acesta a fost momentul nostru favorit, momentul în care Dumnezeu a dorit să lanseze ultimele două provocări pentru a anima cât mai fain ziua. 

Adaptare și cooperare

Bike Challenge a însemnat pentru noi, voluntarii Emanoil, o adevărată provocare fiindcă a trebuit să schimbăm întreg planul de desfășurare a evenimentului (de câteva ori). Astfel că deși ne-am pregătit ca la finalul evenimentului să avem o sesiune de tir cu arcul în câmp deschis, până la urmă am ajuns în Căminul Cultural din Totoi unde am desfășurat câteva jocuri din Taberele Emanoil și am ne-am ospătat cu pizza. Chiar și așa, voluntarii noștri au reușit să se adapteze foarte repede noii situații și să coopereze cu participanții în vederea bunei desfășurări până la capăt. Suntem mândrii de felul în care voluntarii noștri gestionează situațiile critice și nu ne puteam abține să nu spunem asta!

Sprijinul autorităților și instituțiilor locale

La Bike Challenge 2k22, siguranța a fost oferită de către Inspectoratul Județean de Poliție Alba și agenții de poliție care ne-au însoțit și au oprit traficul pentru a ne ușura trecerea în intersecții. Alături de ei, au fost și ofițerii Jandarmeriei Alba care ne-au asigurat „spatele” în coloană. Primăria Municipiului Alba Iulia, Primăria Comunei Sântimbru și Primăria Comunei Ciugud, ne-au asigurat, de asemenea de buna desfășurare a evenimentului, iar Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, prin Parohiile Ortodoxe Drâmbar și Teleac ne-au binecuvântat drumul și ne-au oferit pauze binevenite de apă și ceva dulce ca să ne refacem forțele.

Impresii

A fost una dintre cele mai frumoase experiente pe care am trait-o! A fost super misto alaturi de oameni faini si mai vrem mai multe evenimente care sa ne uneasca cat mai multi!
Mădălin Beleiu
Participant
Este un mijloc foarte bun de socializare adevărată față în față,  nu virtuală.  În plus ocazia de a face mișcare,  de a cunoaște alte tipuri de tineri, de a învața diferite jocuri și de a vedea lucruri noi, fac din acestea experiențe noi pentru cei tineri și nu numai. La mai mare!!!
Pr. Augustin Orian
Participant
O provocare de a atrage tinerii înspre bine, s[ iubească sportul și natura. Felicitări Asociația Emanoil și să ne vedem la cât mai multe evenimente.
Lili
Participant
A doua ediție de bikechallenge a fost cel puțin la fel de bună ca prima. Alături de voluntari, oameni faini, preoți și chiar polițiști, am avut prilejul de a mă relaxa, într-un mod interactiv, pe toată durata evenimentului. Am aflat lucruri noi despre oameni noi, iar jocurile socio-educative merg "mănușă" la orice grup de vârstă.
P.S: Dacă mergi cu bicicleta prin ploaie nu răcești... te simți puternic.
Paul Negru
Voluntar Emanoil

Mulțumiri

  • Protopopiatul Ortodox Alba Iulia (Parohia Ortodoxă Drâmbar și Parohia Ortodoxă Teleac)
  • Composesoratul „Totoiana”
  • Inspectoratul Județean de Poliție Alba
  • Jandarmeria Alba
  • Primăria Municipiului Alba Iulia
  • Primăria Comunei Sântimbru
  • Primăria Comunei Ciugud
  • VOUĂ, participanților că au ales să rămână alături de noi în acest eveniment, în ciuda condițiilor meteo și a situațiilor nefavorabile!
  • Dumnezeu!

Distribuie, Bucuria noastră! [DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

April 4, 2024 / #ActivitățiEmanoil, Externe

Luna pentru Viață 2024

Curajul de a a fi pro-viață și dorința de a cunoaște.
Read More
March 9, 2024 / #ActivitățiEmanoil, #Spiritualitate

Paraclisul Tinereții pentru Mama (Lipoveni)

Petrecere duhovnicească cu iz de sărbătoare.
Read More
February 18, 2024 / #Spiritualitate

Paraclisul Tinereții – Meteș

Teambuilding duhovnicesc în Parohia Ortodoxă Tăuți
Read More
September 18, 2023 / #ActivitățiEmanoil, #TabereEmanoil, Challenge Emanoil

Friendship Challenge Vth ed. 2023

Friendship Challenge Alba Iulia Vth ed. – 2023 Duminică, 17 septembrie, începând cu orele 13:00, s-a desfășurat în Cetatea Alba…
Read More
August 10, 2023 / #ActivitățiEmanoil, #Externe, #TabereEmanoil

Training Tg. Ocna

[Formare tabere] Training acasă la Sf. Anastasia Romana.
Read More
July 25, 2023 / #Externe

Doamne tu știi toate, tu știi că te iubim!

Delegația Emanoil la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte – Reșița
Read More
May 12, 2023 / #ActivitățiEmanoil, #Spiritualitate

Paraclisul Tinereții Zlatna II

Sărbătoarea tinerilor de toate vârstele în anul omagial al pastorației persoanelor vârstnice.
Read More
April 28, 2023 / #ActivitățiEmanoil, Challenge Emanoil

Friendship Challenge – special ed.

Friendship Challenge la Olimpiadă
Read More
March 30, 2023 / #ActivitățiEmanoil, Challenge Emanoil

Friendship Challenge – UNIREA

START FrienshipChallenge2k23, cele mai așteptate activități ale anului.
Read More
March 29, 2023 / #Externe, #Spiritualitate

Marșul pentru Viață 2023

O generație Emanoil pro-viață, pro-Hristos.
Read More
1 2 3 4

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Asociația Emanoil

0