Ce înseamnă?

Friendship Challenge este o experiență unică, distractivă dar și educativă, care nu ar mai putea fi repetată în alt context decât cel pe care îl pregătim fiindcă transformă simpli trecători în vedete locale și însuflețește reprerele localiății în care se desfășoară. 

Ce se întâmplă?

Timp de 3 ore, veți avea de realizat peste 130 de provocări, pe o rază de 5 km în orice direcție.  

Ingeniozitatea provocărilor reușește să transforme simpli trecători în vedete locale, oferind participanților posibilitatea de a interacționa cu personalități din mai multe meserii și vocații. 

Diversitatea provocărilor aduce la viață istoria și reperele, transformând bulevardele în arene în care echipele luptă împreună prin strategie, colaborare și bună dispoziție pentru a rezolva cât mai multe provocări.

Peste 30 ediții organizate în România

Friendship Challenge este creat astfel încât să poată fi adaptat oriunde, cu o singură condiție, să putem fi și noi prezenți.

Rules

Ca orice joc competitiv, Friendship Challenge are o serie de reguli și cerințe minime, care se cer a fi respectate de către fiecare participant în parte. Regulile sunt construite în așa fel încât să întărească comportamentele morale și pro-sociale și să descurajeze comportamentele antisociale. Practic, e aproape imposibil să încalci regulamentul dacă manifești respect față de cei din jur, responsabilitate față de propriul comportament, autocontrol și dorință de dezvoltare personală. 

Consultă aici regulile minime obligatorii: FRIENDSHIP CHALLENGE RULES

Colaboratori FC

Dacă vrei să fii partener al nostru în procesul de formare al copiilor și tinerilor, prin programul Friendship Challenge, scrie-ne pe una dintre adresele noastre și de restul ne ocupăm noi, dar fii atent, ne luăm tare în serios treaba.

Asociația Emanoil

0