Regulament Friendship Challenge

Prezentul regulament are scopul de a pregăti atmosfera evenimentului pentru a fi cât mai antrenant, distractiv și formativ. Așa că, vă rugăm să lecturați cu atenție și îndeaproape fiecare punct. 

Cu privire la comportamentul participanților

1. Participanţilor nu le este permis să părăsească competiția fără a informa organizatorii.

2. Participanții nu vor deține sau folosi obiecte care pot pune în pericol sănătatea lor sau a altor persoane (artificii, explozibili, substanţe chimice, toxice, iritante sau obiecte contondente, tăioase, puști cu bile, lasere etc.).

3. Participanții nu vor deține sau consuma substanţe interzise (alcool, tutun, droguri, etc.).

4. Organizatorii nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele îmbolnăviri ale participanţilor care se dovedesc că provin din consumarea unor alimente care nu fac parte din cele puse la dispoziţie de către organizatori.

5. Participanții nu își vor însuși obiecte care nu le aparțin. În cazul în care găsesc astfel de obiecte, vor anunța imediat organizatorii.

6. Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau dispariția obiectelor participanților.


7. Participanții se vor proteja pe ei înșiși și pe cei din jur prin adoptarea unui comportament preventiv de siguranță respectând toate regulile de circulație și siguranță

8. Participanții se angajează să participe integral la toate activitățile din programul evenimentului.


9. Participanții vor avea o atitudine respectuoasă față de toate persoanele din cadrul evenimentului și nu vor deranja prin comportamentul lor pe ceilalţi participanţi.

10. Toate fotografiile și filmările organizației, din cadrul evenimentului, sunt proprietatea organizatorilor și sunt folosite în scop de promovare.

11. Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru accidentele cauzate de nerespectarea prezentului regulament.

12. Participanții nu vor purta haine indecente sau vestimentație neadecvată activităților.

13. Alte reguli de comportament pentru participanți vor fi prezentate la deschiderea oficială a evenimentului.

14. Participanții se obligă să acorde maximul respect tuturor persoanelor cu care interacționează și să se adreseze politicos înainte și după orice interacțiune socială.

15. Participanții nu vor deteriora în vreun fel monumentele și obiectivele cu care vor interacționa. 

16. Participanții vor respecta mediul înconjurător și nu vor arunca gunoaie decât în locurile designate

17. Voi prezenta acest regulament semnat și completat până la începutul evenimentului și voi asculta indicațiile voluntarilor

Cu privire la eveniment

1. Participanții sub 13 ani vor participa în FriendshipChallenge experience, iar cei cu vârsta de 14 ani împliniți în Friendship Challenge Competition. Doar participanții din Friendship Challenge Competition vor putea fi premiați cu locurile 1,2,3 dar ambele categorite vor fi încadrate la posibilitatea premierii pentru popularitate, conform regulamentului afișat pe facebook.

2. Participanții vor prezenta copie după buletin/certificat de naștere pentru a fi verificată vârsta și respectarea regulilor de înscriere

3. Deplasarea și transportul se face doar pe jos sau cu mijloace de transport în comun (fără trotinete, biciclete, mașini, căruțe, avioane, etc.)

4. Participanții se obligă să acorde maximul respect tuturor persoanelor cu care interacționează și să se adreseze politicos înainte și după orice interacțiune socială.Se cere acordul politicos al persoanelor externe competiției și incluse în provocări și se mulțumește pentru cooperare menționând organizatorii și evenimentul care se petrece.

5. Participanții se obligă să achite contribuția proprie în valoare de 15 ron/persoană, până la începutul evenimentului

7. Ca echipele să poată lua startul este obligatoriu să aibă 6 participanți eligibili și să fie prezenți toți deodată la momentul de start, pe parcursul FriendshipChallenge și la finish. Nu se poate alătura nimeni mai târziu și nu se pot schimba membrii pe parcursul competiției propriu-zise. 

Regulament GPDR

REGULAMENT GDPR regulament general privind protecția datelor.

 Asociația Emanoil, persoană juridică cu sediul în localitatea Totoi, comuna Sântimbru, strada principală, numarul 132, Alba Iulia, județul Alba, înregistrată la Registrul Comerțului, cod fiscal 40697536, în calitatea de prestator servicii, avand în vedere prevederile din Legea 129/2018 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal aduce la cunoștință urmatoarele: 1. Informațiile oferite de dumneavostră ce conțin date de identificare și cu caracter personal vor fi folosite în scopul intocmirii documentelor, în scop statistic, cu respectarea prevederilor legale. 2. Acestea nu vor fi prelucrate și publicate, pentru informarea publicului, decât cu informarea mea prealabilă asupra scopului prelucrării sau publicării și obținerea consimtământului în condițiile legii. 3. Stocarea datelor se va face pe perioadă de 5 ani, cu excepția datelor care sunt necesare pentru contabilitate și administrație care vor fi păstrate până când impun normele legale în vigoare.

ATENȚIE

1. La Friendship Challenge nu se poate participa fără a prezenta înainte copie după buletin / certificat de naștere, acordul parental (în cazul minorilor) și regulamentul evenimentului semnat. 

2. În ziua Competitției Friendship Challenge, toți participanții trebuie să prezinte: (1) regulament + acord parental (doar minorii) semnat, (2) copie după buletin / certificat de naștere.

2. Refuzul de a observa și respecta aceste reguli poate duce la excluderea participantului din competiția Friendship Challenge înainte de termen. În acest caz, taxa de participare nu va fi returnată. Rolul acestui regulament este de a asigura desfășurarea evenimentului în condiții optime și în deplină siguranță și de a crea o atmosferă de bună dispoziție și maxim confort pentru toți participanții.

Asociația Emanoil

0