Impresii participanți 2k22

Copii

Cea mai minunată tabără cu cei mai grozavi socio-animatori. Au fost multe activități pentru a nu sta și a lega prietenii pe viață.

Tabăra Emanoil a fost o experiență unică! A fost foarte distractiv să particip în această tabără atât anul acesta cât și anul trecut.

Cea mai bună tabără în care am fost! Multă distracție la fiecare pas.

În tabăra Emanoil nu ai cum să te plictisești deoarece sunt foarte multe activități.

O tabără în care nu ai timp de plictiseală. Cea mai top tabără

O tabără cu multe activități și cu oameni sufletiști.

Tabăra a fost genială și am cunoscut niște persoane minunate

Părinți

Taberele sunt bine organizate, copilul a fost încântat să își facă noi prieteni și i-au plăcut mult activitățile desfășurate în echipă.

Activitățile taberei sunt foarte benefice pentru dezvoltarea emoțională a copiilor, iar grija coordonatorilor și a voluntarilor este extraordinară. Tabere pentru suflet!

Recomand Tabăra Emanoil cu tot dragul, tuturor părinților și copiilor. Este o oportunitate pentru copii de a cunpaște prieteni noi, dar și pentru dezvoltare personală.

Foarte mulțumiți! Copiii s-au distrat maxim. Animatorii și supraveghetorii au fost foarte bine pregătiți și au făcut atmosferă. Cu siguranță vom alege din nou tabăra Emanoil.

O echipă de tineri extraordinari, dedicați, care fac o treabă excelentă.

Super tabăra, super organizare, super cazare, copii foarte, foarte fericiți de modul de desfășurare. Vom reveni și anul viitor!

Tabăra Emanoil – o oază de bucurie în mijlocul plictiselii de vară, un loc în care copiii își pot face prieteni minunați, învață lucruri noi într-o atmosferă relaxată și se pot descoperi pe ei înșiși!
 

Copiii mei au fost foarte încântați de activități, de voluntarii din tabără, de prieteniile pe care le-au legat și de atmosfera de acolo. Vor mai participa, cu siguranță, la taberele din anii viitori. Mulțumim pentru implicare!

Erica (9) a fost cel mai mult impresionată de spiritul de echipă pe care l-a descoperit și înțeles în tabăra. S-a distrat la toate activitățile și a venit foarte încântată. De abia așteptăm următoarea tabără, de iarna sau de vară!
A fost foarte frumos și ma voi reintoarce
 
Tabere emanoil = normalitate! Copii invata cum sa traiasca, fara a fi toata ziua conectati pe telefon! Multumiri!
 
Cred ca este mare nevoie în societatea actuala de astfel de tabere. Aici copiii învață să aibă încredere în ei, încep să-și înțeleagă propriile emoții, înțeleg că trebuie să fie buni unii cu alții, că tebuie sa ajute, că rugăciunea este o forță în formarea unui caracter frumos, a unui suflet frumos.

Impresii participanți 2k21

Tabăra aceasta mi-a schimbat total perspectiva asupra socializării cu persoane noi, și m-a învățat să mă accept, atât singur, cât și pe cei din jurul meu și să lucrez în echipă mai bine. Activitățile au fost recreative și persoanele cu care am luat parte la activități au fost foarte sociabile. Deja îmi este dor de tabără, vă mulțumesc foarte mult pentru experiență. Neagu Silviu

Această tabără mi-a oferit ocazia de a mă cunoaște mai bine pe mine și de a învăța faptul că încrederea și comunicarea sunt esențiale într-o echipă. Mi-am făcut o mulțime de amintiri frumoase alături de participanți și de voluntari, de care sunt sigură că îmi voi aminti mereu. O experiență minunată! Ana Dioșan

Această tabără a fost, pentru mine, lucrul potrivit la momentul potrivit! M-a ajutat să mă responsabilizez mai mult , să am încredere in mine si să mă exprim mai liber. Atelierele si toate activitățile au fost foarte distractive si m-au ajutat să înțeleg cât de importantă este munca in echipă. Socio-animatorii au contribuit la starea de bine pe care a avut-o fiecare participant si au incercat să ne inspire să avem curaj si incredere in noi. Chiar dacă a fost prima mea tabară, pot spune ca am stabilit prietenii de neuitat, am trăit emoții intense si sunt sigur ca toată experiența aceasta mă va ajuta foarte mult pe viitor… O tabără perfectă , FELICITĂRI EMANOIL!!  Rian

M-am simțit ca acasă, cu toate că am fost înconjurată de persoane noi. Atelierele și activitățile din tabără mi-au dat libertatea de a fi eu însămi, cunoscându-mă mai bine pe mine si pe cei din jurul meu. Mi-am făcut prieteni noi, în care pot avea încredere și care m-au ajutat să am mai multă încredere în forțele proprii. Eliana Țuțui

Asociația Emanoil

0