Impresii participanți Copii și Părinți

PĂREREA COPIILOR

• Mi-am făcut MULȚI prieteni. Am bocit de numa când am plecat , 3 zile la rând, deci va rog sa fie tabăra mai lungă.
  • Foarte bună mâncarea. Voluntarii se comportă super bine cu noi.
  • O tabără care merită încercată. Socio animatori de nota 10! Activități care te țin in priză!!
  • E o tabără ieșită din comun și asta o face specială. Animatorii sunt foarte calzi și au creat o legătură specială cu noi toți.
  • Mie mi s-a părut această tabără educațională. Mie mi s-a mai părut această tabără, cea mai frumoasă experiență.
  • Este o tabăra care te face sa te simți foarte bine și sa uiți de toate problemele. Tabăra Emanoil este una educativa și distractivă.
  • Am avut parte de niște experiențe asa de frumoase alături de toți și totul a fost perfect și distractiv.
  • E cea mai faină tabără aici îți faci prieteni mulți.
  • Petrecerile sunt super!  Activitățile sunt foarte distractive! (Doar că dau febră musculară la picioare.
  • Cea mai distractivă tabara la care am fost și voluntarii sunt super de treabă.
  • E o tabara religioasă dar și energică. Le mulțumesc animatorilor pentru vibe-ul dat în aceste zile.
  • O experiența foarte mișto și mi-as dori mult sa vin și anul viitor, deoarece m-am distrat.
  • Problemele ți se pot rezolva în această tabără datorită socio animatorilor. Este multă distracție si prietenie.
  • Toata lumea foarte deschisă. Nimeni nu judecă pe nimeni.
  • Totul a fost extraordinar . Iar voluntarii au fost MINUNAȚI!
  • Super misto! a fost extrem de frumos. Ador! sigur mai vin și la anul.
  • Frumoasă, caraghioasă antiplictisitoare și dragută.

PĂREREA COPIILOR

• Cea mai minunată tabără cu cei mai grozavi socio-animatori. Au fost multe activități pentru a nu sta și a lega prietenii pe viață.
  • Tabăra Emanoil a fost o experiență unică! A fost foarte distractiv să particip în această tabără atât anul acesta cât și anul trecut.
  • Cea mai bună tabără în care am fost! Multă distracție la fiecare pas.
  • O tabără în care nu ai timp de plictiseală. Cea mai top tabără.
  • Tabăra a fost genială și am cunoscut niște persoane minunate.
  • O tabără cu multe activități și cu oameni sufletiști.

PĂREREA PĂRINȚILOR

• Taberele sunt bine organizate, copilul a fost încântat să își facă noi prieteni și i-au plăcut mult activitățile desfășurate în echipă.
  • Activitățile taberei sunt foarte benefice pentru dezvoltarea emoțională a copiilor, iar grija coordonatorilor și a voluntarilor este extraordinară. Tabere pentru suflet!
  • Recomand Tabăra Emanoil cu tot dragul, tuturor părinților și copiilor. Este o oportunitate pentru copii de a cunpaște prieteni noi, dar și pentru dezvoltare personală.
  • Foarte mulțumiți! Copiii s-au distrat maxim. Animatorii și supraveghetorii au fost foarte bine pregătiți și au făcut atmosferă. Cu siguranță vom alege din nou tabăra Emanoil.
  • O echipă de tineri extraordinari, dedicați, care fac o treabă excelentă.
  • Super tabăra, super organizare, super cazare, copii foarte, foarte fericiți de modul de desfășurare. Vom reveni și anul viitor!
  • Tabăra Emanoil – o oază de bucurie în mijlocul plictiselii de vară, un loc în care copiii își pot face prieteni minunați, învață lucruri noi într-o atmosferă relaxată și se pot descoperi pe ei înșiși!
  • Copiii mei au fost foarte încântați de activități, de voluntarii din tabără, de prieteniile pe care le-au legat și de atmosfera de acolo. Vor mai participa, cu siguranță, la taberele din anii viitori. Mulțumim pentru implicare!
  • Erica (9) a fost cel mai mult impresionată de spiritul de echipă pe care l-a descoperit și înțeles în tabăra. S-a distrat la toate activitățile și a venit foarte încântată. De abia așteptăm următoarea tabără, de iarna sau de vară!
  • A fost foarte frumos și ma voi reintoarce
  •  Tabere emanoil = normalitate! Copii invata cum sa traiasca, fara a fi toata ziua conectati pe telefon! Multumiri!
  • Cred ca este mare nevoie în societatea actuala de astfel de tabere. Aici copiii învață să aibă încredere în ei, încep să-și înțeleagă propriile emoții, înțeleg că trebuie să fie buni unii cu alții, că tebuie sa ajute, că rugăciunea este o forță în formarea unui caracter frumos, a unui suflet frumos.
  • Tabăra aceasta mi-a schimbat total perspectiva asupra socializării cu persoane noi, și m-a învățat să mă accept, atât singur, cât și pe cei din jurul meu și să lucrez în echipă mai bine. Activitățile au fost recreative și persoanele cu care am luat parte la activități au fost foarte sociabile. Deja îmi este dor de tabără, vă mulțumesc foarte mult pentru experiențăNeagu Silviu
  • Această tabără mi-a oferit ocazia de a mă cunoaște mai bine pe mine și de a învăța faptul că încrederea și comunicarea sunt esențiale într-o echipă. Mi-am făcut o mulțime de amintiri frumoase alături de participanți și de voluntari, de care sunt sigură că îmi voi aminti mereu. O experiență minunată! Ana Dioșan
  • Această tabără a fost, pentru mine, lucrul potrivit la momentul potrivit! M-a ajutat să mă responsabilizez mai mult , să am încredere in mine si să mă exprim mai liber. Atelierele si toate activitățile au fost foarte distractive si m-au ajutat să înțeleg cât de importantă este munca in echipă. Socio-animatorii au contribuit la starea de bine pe care a avut-o fiecare participant si au incercat să ne inspire să avem curaj si incredere in noi. Chiar dacă a fost prima mea tabară, pot spune ca am stabilit prietenii de neuitat, am trăit emoții intense si sunt sigur ca toată experiența aceasta mă va ajuta foarte mult pe viitor… O tabără perfectă , FELICITĂRI EMANOIL!!  Rian
  • M-am simțit ca acasă, cu toate că am fost înconjurată de persoane noi. Atelierele și activitățile din tabără mi-au dat libertatea de a fi eu însămi, cunoscându-mă mai bine pe mine si pe cei din jurul meu. Mi-am făcut prieteni noi, în care pot avea încredere și care m-au ajutat să am mai multă încredere în forțele proprii. Eliana Țuțui