Bike Challenge

Ce este BikeChallenge?

Bike Challenge este o idee spontană, marca Emanoil și vine sub forma unei activități unice, desfășurate aproape în totalitate pe biciclete. Acest lucru presupune parcurgerea unui traseu prestabilit de aproximativ 13 kilometri care începe în Alba Iulia și se finalizează într-una dintre localitățile vecine. 

Traseu BikeChallenge

(Alba Iulia) Stadion Cetate – Ampoi – Ambient – Șoseaua de Centură – Drumul Oaselor – Drâmbar – Teleac – Totoi și retur pe același traseu.   

Responsabilitate și aventură

Dorim să îmbinăm importanța responsabilității și dorința de aventură în ceea ce înseamnă parcurgerea unui traseu pe bulevardele principale ale orașului, pe drumurile Europene și Județene, într-un mod ordonat dar profitând la maximum de faptul că suntem împreună. 

Provocare la fiecare kilometru

Evenimentul își propune să impresioneze și să scoată din zona de confort prin provocările pe care le lansează pe parcursul traseului. Astfel că aproximativ, fiecare km va avea ca și „bornă”, o provocare care să dureze până la atingerea următorului km, iar anumite puncte vor fi marcate printr-o serie de provocări mai consistente, mai antrenante. 

La finalul traseului, atât cât timpul permite, participanții vor avea posibilitatea să experimenteze tragerea cu arcul fiindcă vom pune la dispoziția recuzita E-Archery din dotarea Emanoil.

Condiții participare

 • Completarea formularului (2 min):  care va atrage după sine adăugarea într-un grup de whatsapp al evenimentului
 • Deținerea unei biciclete funcționale
 • Participarea DOAR pe și cu bicicletele (fără trotinete, role, avioane, etc.), întrucât întregul traseu și eveniment este conceput și dependent de bicicletă.
 • În ziua evenimentului se vor prezenta următoarele documente semnate și completate: ACORDUL PARENTAL însoțit de regulament (care va fi trimis pe grupul de whatsapp al evenimentului)
 • vârstă minimă 13+ ani
 • copiii cu vârste până în 12 ani (inclusiv) trebuie să vină pe întregul traseu însoțiți de o persoană majoră
 • Evenimentul propus este o competiție cu noi înșine și (nu cu ceilalți) în care ne demonstrăm dacă putem să facem față provocărilor care apar pe parcurs și experimentăm o diversitate de emoții care reies din executarea provocărilor.
 • Achitare taxă participare (organizare) 10 ron

Recomandările noastre

 • Ținută sport adecvată transpirației abundente și efortului moderat. 
 • Rucsac mic care să conțină minim 2l de apă și gustări 
 • Organizatorii nu se pot asigura de retragerea de pe traseu a participanților în cazul apariției unor eventuale neplăceri cauzate de folosirea bicicletelor, de aceea sunt rugați toți participanții să fie atenți și să-și facă o revizie bicicletei (se poate face la magazinul Obiectiv sau Alba SportVision) și pregătire pentru eveniment pentru a preveni eventuale neplăceri (umflare roti, ungere lanț, reglare scaun, etc.)

Asociația Emanoil

0

O singură dată pe an, ne mărim rândurile. Nu rata momentul! urmărește pagina noastra de facebook.